AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, esnaf ziyaretine çıktı, vatandaşlarla görüştü. Vatandaşların ve esnafların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Uluçay ve beraberindeki heyete vatandaşlar büyük ilgi ve teveccüh gösterdi.
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, beraberinde İl Başkan Yardımcısı Yakup Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz esnaf ziyaretine çıktı. Esnafları tek tek gezerek hal hatır sorduktan sonra talep ve önerilerini dinleyen heyete, vatandaşlar teveccüh gösterdi.
“Siyaseti gönül alma üzerine kurduk”
Her fırsatta vatandaşlarımız ve esnafımızla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Başkan Uluçay, siyaseti gönül alma, insanlara dokunma ve muhabbetlerine ortak olmak üzere kurduklarını vurguladı. Uluçay, “Bugün merkeze bulunan esnaflarımızı ziyaret ettik. Hem, gelecek olan Kurban bayramlarını tebrik ettik, hem de taleplerini not aldık. Esnaflarımız gerçekten çok gayretli ve samimi bir şekilde çalışıyorlar. Bizler de onların taleplerini isteklerini ilgili bakanlıklara aktaracağız. Her zaman esnaflarımızın yanındayız. Ben tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramlarını tebrik ediyorum. İnşallah kazasız nice bayramlara erişmeyi dilerim” dedi.
Video linki
https://we.tl/t-72VfNgoOoc
- Marulcu Mahallesi, Şehit Yüzbaşı Erdinç Şatırer Sokak No.1, Afyonkarahisar
- ANASAYFA
- MİLLETVEKİLLERİMİZ
- AK KADRO
- BİRİMLERİMİZ
- Siyasi ve Hukuki İşler
- Teşkilat
- Seçim İşleri
- Tanıtım ve Medya
- Dış İlişkiler
- Sosyal Politikalar
- Yerel Yönetimler
- Ekonomi İşleri
- Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler
- Mali ve İdari İşler
- Ar-Ge ve Eğitim
- İnsan Hakları
- Çevre ve Şehircilik Politikaları
- Bilgi ve İletişim Teknolojileri
- Türk Devletleri ile İlişkiler
- Sağlık Politikaları
- Kültür ve Sanat Politikaları
- Sekreterlik
- MEDYA MERKEZİ
- HABERLER
- İLETİŞİM